Българска книжарница с онлайн магазин в Amazon

Българите по света ще имат достъп до всички книги на български език, CD и DVD с любими филми и музика

7242 ~ 1 мин. четене
Автор: Божидара Иванова

Българската книжарница Orange center открива собствен онлайн магазин в най-голямата платформа за електронна търговия в света - Amazon. Книги, филми и музика на български език вече могат да бъдат намерение на британския сайт Amazon.co.uk, който доставя за цяла Европа. Очаква се скоро компанията да получи достъп и към американския портал Amazon.com, който ще обслужва глобалните поръчки.

"Истински успех е, че Orange center покри всички изисквания на компания като Amazon и започна стратегическо партньорство с него. Всички българчета зад граница ще могат да четат на роден език творбите на големите български писатели, да се запознаят с народните приказки и героите, с които са отраснали родителите им.", съобщават от компанията.

От Orange center обясняват, че доставките на поръчките ще се извършват бързо - в рамките на седем работни дни независимо къде в Европа се намират клиентите. Работата с търсачката е достъпна и на кирилица.

Orange center e първата по рода си верига магазини у нас, чиято концепция "Books, Music, Stationery" я превръща в уникално за България търговско начинание, интегриращо модерния дух и култура на съвременното общество. Компанията има силна мотивация в редица дейности, които целят увеличаване на боря на четящото население и по-специално младите хора и децата.

Подкрепи Economic.bg