ЧЕЗ няма да спира тока заради изборите

Компанията осигурява 53 дежурни екипа и 112 служители, които ще бъдат на разположение за отстраняване на възникнали аварии или повреди по електроразпределителната мрежа или съоръжения

156 ~ 1 мин. четене

Електроразпределителното дружество ЧЕЗ, опериращо в Западна България, преустановява планираните прекъсвания на електрозахранването нот 08:00 часа на 08 май до 08:00 часа на 14 май. Целта на компанията е да гарантира непрекъснато и качествено електроснабдяване при подготовката и провеждането на предсрочните парламентарни избори, които ще се проведат на 12 май.

"Като социално отговорна компания ние сме създали необходимата организация и сме взели всички мерки за нормалното протичане на изборния ден, така че гражданите да имат възможност безпрепятствено да гласуват", каза Петър Докладал, регионален мениджър на ЧЕЗ за България.

"ЧЕЗ Разпределение България" осигурява 53 дежурни екипа и 112 служители, които ще бъдат на разположение за отстраняване на възникнали аварии или повреди по електроразпределителната мрежа или съоръжения. Изготвен е и план за допълнително ангажиране на персонал при евентуални по-тежки и многобройни аварии. В случай на необходимост допълнително ще бъдат организирани аварийни екипи за бързо отстраняване на възникналите събития.

Подкрепи Economic.bg