Часът на Sony VAIO настъпва

Sony VAIO - новите модели от сериите E, S и T

Sony за пореден път изненадаха приятно всички почитатели на компютрите Vaio, разкривайки най-новите си модели в сериите E, S и T. Това лято всеки може да изрази своя личен стил с новия лаптоп VAIO серия E 14P.  VAIO E серията се отличава със своя нов "wrap" дизайн с цветни акценти. Трите свежи цвята - бял, черен или розов се подчертават от допълнителния цветен кант по ръба на тялото, капака, тъчпада и клавиатурата на лаптопа. Шикозният външен вид се подсилва още повече от алуминиевия панел над говорителите. Моделът е с 4GB DDR3 1333MHz RAM памет, 500GB HDD, процесор Intel Core i3-2350M и видеокарта AMD Radeon HD 7670М. VAIO серия E 15 и серия E 17 се предлагат с бяло, черно или (само за серия E 15) сребристо покритие. Ще бъдат предложени на пазара през м.Юни 2012г. Е15 е с Intel Core i5-2450M процесор, а Е17 разполага с Core i7-3612QM.

Благодарение на тънкия си, напълно плосък дизайн моделите VAIO серия S 13 и 15 са изключително лесни за пренасяне. Лаптопите от серията са елегантно изработени от здрави и олекотени материали като магнезий и алуминий, като дори моделите от серия S 15 са с тегло под 2kg. Всички модели от серия S са снабдени с ново вградено оптично устройство което запазва тънката, дискретна визия на лаптопа, като същевременно подобрява максимално неговата здравина. Моделите от серия S 15 с по-голям размер на екрана притежават Full HD VAIO Display Plus и предоставят супер широк зрителен ъгъл, съобщават hicomm.bg. VAIO SVS1311P9E е с 13 инчов дисплей, Intel Core i5-3210M процесор, 6 GB DDR3 RAM памет и 640 GB  твърд диск, а VAIO SVS1511N3E е със същия процесор, но с 4 GB RAM и 15 инчов дисплей.

Изключително тънък, лек и портативен, модел VAIO от серия T е готов за действие винаги и навсякъде - в кафето, на лекция или на делова среща от първостепенна важност. Изящно изработен от здрава магнезиева и алуминиева сплав, VAIO серия T е удобен и съчетава издръжливост и производителност. Моделът е първият Ultrabook, който носи името VAIO. Предлаган с размер на екрана 33.7cm (13.3"), VAIO серия T е лесен за пренасяне, винаги и навсякъде.

Коментари: 0