GLOBUL с шести смартфон

Устройството работи с операционна система Android и има 4-инчов дисплей

GLOBUL touch е най-новото попълнение в линията функционални и достъпни смартфони, които операторът предлага под собствената си марка на пазара, съобщиха от компанията.

GLOBUL touch е стилен и удобен, а теглото му е едва 131 грама. Устройството работи с операционна система Android и притежава 4-инчов капацитивен мултитъч дисплей и 3,2-мегапикселова камера.

Телефонът е подходящ за любителите на социалните мрежи и лесното споделяне с приятели, тъй като смартфонът се предлага с предварително инсталирани приложения за достъп до Facebook, Twitter, YouTube и Foursquare. Потребителите на GLOBUL touch могат да се възползват също така от безплатното приложение GLOBUL Travel&Surf, чрез което могат да проверяват текущото потребление на своя роуминг пакет Travel&Surf директно от екрана на смартфона и да закупуват нови пакети Travel&Surf. Освен това, смартфонът разполага с предварително инсталирани приложения за разпознаване на песни и създаване на рингтонове.

Устройството предлага още Wi-Fi и Bluetooth свързаност, както и A-GPS навигация. Смартфонът разполага също така с FM радио с RDS, MP3 плейър и слот за допълнителна карта памет microSD до 32 GB, а в комплекта е включена безплатна карта с 2 GB памет.

Смартфонът се предлага на цена от 2,60 лв. с ДДС на месец с двугодишен договор за абонаментна програма GLOBUL United с месечна такса от 49,90 лв.

До момента GLOBUL представи на пазара пет смартфона под собствената си търговска марка - GLOBUL Q1, GLOBUL Q1 Second Edition, GLOBUL Move, GLOBUL Z3 и GLOBUL Q3, като моделите се радват на голям потребителски интерес благодарение на своята функционалност и достъпни цени.

Коментари: 0