Габор Бекефи ще управлява Карлсберг България

Деян Беко ще е новият търговски директор

Автор: Силвия Георгиева

Габор Бекефи , който към момента е изпълнителен директор на Carlsberg за Югоизточна Европа, е новият директор "Карлсберг България", съобщиха от компанията. Бекефи ще работи за подобряване на бизнес резултатите на българското дружество.

От 2010 г. като изпълнителен директор за Югоизточна Европа Габор Бекефи отговаря за 7 държави с общ нетен приход от 285 млн. евро, екип от 1 700 служители, 5 пивоварни завода и 9 водещи марки бира. От октомври 2010 година до декември 2011 година той управлява и Carlsberg в Сърбия.

Преди да се присъедини към Carlsberg Group, Бекефи работи 11 години за The Coca Cola Company, като заема ключови позиции в региона, включително Президент за Югоизточна Европа. Има магистърска степен по икономика от The Budapest University of Economic Sciences и мастигърска степен по бизнес администрация от Goizueta Business School at Emory University, Atlanta, Georgia.

Към "Карлсберг България" се присъединява и досегашният търговски директор на международната пивоварна компания в Сърбия - Деян Беко. У нас той ще заема същата позиция.

Коментари: 0