Google и Samsung представиха второ поколение Chromebook

На потребителите ще бъде предложен тънък панел и мощни компоненти

Samsung Electronics America, филиал на Samsung Electronics, обяви появата на два нови продукта с операционна система Google Chrome OS. Това са преносимият компютър Samsung Series 5 Chromebook и настолният PC Samsung Series 3 Chromebox, съобщи Cross.

Chromebox Series 3 е лесен за употреба, също колкото Chromebook, но в корпус на настолно устройство, което лесно се интегрира с вече съществуващите аксесоари. Chromebook от второ поколение съдържа мощни компоненти, които благодарение на хардуерните инженерни разработки на Samsung са интегрирани в тънък и лек панел.

Стилният дизайн, с който Samsung е популярен, е присъщ както на Series 5 Chromebook, така и на Series 3 Chromebox. Лаптопът може лесно да бъде пренасян навсякъде, тъй като е с тегло малко над 1.3 кг и е тънък едва 3 см.

Клавиатурата с пълни размери осигурява максимално удобство и продуктивност, а 12.1-инчовият SuperBright LCD екран е идеален за всичко - от разглеждане на снимки и обработка на документи до видео чат с помощта на вградената уебкамера.

Коментари: 0