Изобретиха мишка с климатична инсталация

Скоро Thermaltake ще лансира и нестандартни компютърни аксесоари, след като в началото на годината компанията поднови своето сътрудничество с дизайнерското студио на автомобилния концерн BMW

ThermalTake BLACK Element Cyclone е първата мишка в света, която предлага охлаждаща система за дланта на своя притежател. Тази своеобразна климатична инсталация в геймърския модел дори може да се маха, когато няма нужда от нея, тъй като е реализирана под формата на миниатюрен подвижен вентилатор, който се закрепва в предната част на мишия корпус, съобщава pcworld.bg.

Този нов гризач е поредното доказателство, че компанията ThermalTake взима доста присърце нуждите на професионалните геймъри и честите участници в e-sport съревнованията, при които именно потната длан може да се окаже различката между живота и смъртта в особено напечените гейминг сражения.

С мишката BLACK Element Cyclone обаче компанията се опитва да даде важното предимство на надеждния захват при това по доста ненатрапчива начин – от производителя специално подчертават изключително тихата работа на охлаждащия вентилатор, който генерира само 21,7 децибела шум, въпреки макисмалната си скорост от 6000 оборота в минута (RPM). Самата мишка, разбира се, също отговяря на високите изисквания на професионалните геймъри със задължителни характеристики като голяма поддържана резолюция на оптичния сензор (6500 dpi), многоцветно осветяване, програмируеми бутони, регулируемо тегло и т.н.

Скоро Thermaltake ще лансира и нестандартни компютърни аксесоари, след като в началото на годината компанията поднови своето сътрудничество с дизайнерското студио на автомобилния концерн BMW.

Коментари: 0