„КонтурГлобал“ в инициатива за социална отговорност

Кампанията търси и награждава хора, помогнали на някой в нужда

76 ~ 1 мин. четене

„КонтурГлобал Марица Изток 3“ е официален партньор на инициатива за социална отговорност, съобщиха от дружеството. Кампанията търси и награждава хора и общности на територията на област Стара Загора, помогнали на изпаднали в беда. Провежда се всяка година, като награждаването на победителя е на 14 декември.

Компанията разширява обхвата на своята социална дейност и използва алтернативен подход за популяризиране на социалната отговорност сред заинтересованите страни на компанията. Любопитен факт е, че партньорството в този случай не означава спонсорство на инициативата.

Целта на компанията в инициативата за 2012 г. е да популяризира вътрешно и външно посланието на проекта. Компанията ще разпространява информация и ще мотивира своите 500 служители в България и съседните на електроцентралата фирми да разкажат за добрите дела на хора, помогнали на някой в нужда. От друга страна компанията ще излъчи свой представител, който ще участва във финалния избор на носителя на годишната награда „Добрият Самарянин“.

Подкрепи Economic.bg