Лени Кравиц отменя концерта си у нас

Причината е припокриване на ангажименти, което той не е могъл да предвиди

Лени Кравиц отложи концерта си в София. Това съобщи самият той на страницата си във Facebook. Концертът трябваше да се състои на 30 септември в София.

Причината е припокриване на ангажименти, което той не е могъл да предвиди. В момента той се снима в историческия филм The Butler, където си партнира със звезди като Куба Кудинг Джуниър, Опра Уинфри и Форест Уитакър. Снимките обаче са били удължени, а и е обвързан е с договор и не може да се откаже. Добрата новина е, че все пак концерт на Лени у нас ще има. Засега обаче не е ясно кога.

"Цяло лято нямах търпение да дойда в София и да пея за феновете си и ужасно съжалявам, че се налага концертът ми да бъде отложен. В момента съм в Ню Орлиънс и работя по историческия филм The Butler. Графикът на снимките беше удължен, а аз съм длъжен по договор да довърша участието си в него. Обещавам, че ще дойда в София догодина. Нямам търпение да ви видя всички през 2013! С любов, Лени", пише той в страницата си в социалната мрежа.

Организаторите от Balkan Entertainment Company и Joker Media потвърдиха неприятната новина.

Стойността на билетите ще бъде възстановена в касите, от които са закупени, след 30 септември 2012-та година. Сумите за поръчаните онлайн билети се възстановяват в офиса на Eventim.BG.

Коментари: 0