Linkin Park слагат снимките ви от Facebook в новия си клип

Бандата пусна интерактивен клип към песената си "Lost In The Echo", който се свързва с профила ви от социалната мрежа

272 ~ 1 мин. четене

Нито един от членовете на Linkin Park не се появява в новото видео на бандата. Затова пък някои от най-близките ви приятели могат да станат главни герои в него само с един клик на мишката.

Видеото към песента "Lost in the Echo" се свързва с Facebook профила на всеки, който го гледа, и използва снимките от него, за да персонализира историята в клипа.

Основният персонаж във видеото е млад мъж, който се разхожда из разрушена сграда с куфарче в ръка. Действието се развива в бъдещето, когато снимките са нещо забранено и вече отдавна забравено. Влязъл в сградата, младежът отваря куфарчето си, пълно със снимки на различни хора, взети директно от Facebook профила ви.

Образите се проектират в реално време, след като видеоприложението иска разрешение за временен достъп до снимките на потребителя, качени в социалната мрежа. Те се интегрират в разказваната история чрез уникални визуални ефекти, като правят потребителите част от едно от най-енергичните парчета на бандата. А всяко отделно гледане (дори и от един и същ човек) е различно от предишното.

Изпробвайте го тук.

Подкрепи Economic.bg