Лотарията на тотото ще се продава и в пощенски офиси

Първоначално талончетата с моментните игри ще се предлагат в 36 клона на M&BM Express

Лотарийните талони от игрите на Българския спортен тотализатор (БСТ) вече ще се продават и в пощенските офиси на M&BM Express. Частният оператор ще продава билети за моментните игри "Тото шанс за всички", чиито разновидности са "Зодиак", "Числата на късмета", "Красива България", "Дъжд от пари", "Ваканция", "Домашни любимци" и "Весели празници!". За печелившите талони, в пощенските офиси на M&BM ще се изплащат и печалби до 200 лв., включително.

Талоните от игрите на БСТ ще бъдат достъпни в 36 офиса на частната поща, като поетапно към мрежата за разпространение ще бъдат включвани и нови офиси. Продажбата на лотарийните билети ще се извършва според утвърдените от Държавна комисия по хазарта (ДКХ) правила на БСТ като организатор на моментни игри и в съответствие с изискванията на Закона за хазарта, уверяват от държавното тото.

Градовете, в които има клонове на M&BM са София, Пловдив, Пазарджик, Ботевград, Видин, Враца, Ловеч, Монтана, Плевен, Бургас, Варна, Разград, Русе, Севлиево, Търговище, Благоевград, Дупница, Кюстендил, Перник, Разлог, Самоков, Сандански, Стара Загора, Хасково, Кърджали и Казанлък.

Собственик на 26% от капитала на М&BM Express са Австрийските пощи. Мажоритарен собственик и създател на компанията е Павел Петров.

Коментари: 0