Манолова: БСП се пита дали да изпълнява обещанията си

По думите й, хората, които се събирали около парламента, били изпълнени с агресия и правели опити да оронват престижа на народните представители и на самата институция

Автор: Божидара Иванова

„В тази ненормална обстановка си задаваме въпроса дали да продължим да изпълняваме това, което обещахме на хората, или да се откажем”. Това обяви на пресконференция депутатът от Коалиция за България Мая Манолова.

По думите й, хората, които се събирали около парламента, били изпълнени с агресия и правели опити да оронват престижа на народните представители и на самата институция. Според Манолова протестиращите около парламента се различавали от хората, които мирно и цивилизовано излизат всяка вечер, за да изкажат мнението си.

„Ние наистина сме поели сериозен ангажимент към нашите избиратели, които гласуваха за нас, и в момента изпълняваме точка по точка тези ангажименти. Това, че някой не ни харесва е негово право. Наш ангажимент е да продължим работа в интерес на хората и ще го направим”, добави още Манолова.

Тя съобщи, че през седмицата се очаква да се внесе законопроект, с който ще бъде намалена медицинската потребителска такса на пенсионерите на 1.00 лв., като това ще е за сметка на бюджета на Здравната каса, а не на общопрактикуващите лекари.

Коментари: 0