MasterCard и еNett въвеждат нов вид виртуални сметки

Двете компании подписаха споразумение за 5-годишно сътрудничество

MasterCard Worldwide и eNett International подписаха споразумение за партньорство, което цели да предостави възможности за иновативни разплащания и тяхното съгласуване в индустрията на пътуванията с въвеждането на виртуални сметки - Virtual Account Numbers (VANs).

Партньорството има за задача да улесни огромните обеми от глобални плащания за период от 5 години и превръща MasterCard в ексклузивен партньор за всички eNett виртуално генерирани сметки (VANs) в Европа.

eNett International- Travelport джойнт венчър е главен доставчик на специализирани решения за разплащания в индустрията на пътуванията.

“Нашите бизнеси са добре синхронизирани” заяви Хани Фам, президент Strategic Alliances в MasterCard. По думите му, общата работа ще разчита на техническите способности на eNett, обединени с мрежата на MasterCard за създаване на значителни ползи за глобалната индустрия на пътуванията.

"В момент, когато разходите трябва да бъдат оптимизирани, а печалбите трябва да се повишават, една нова и иновативна технология за плащане като eNett VANs не само ще позволи на агентите да се фокусират върху възвръщаемостта за сметка на административната дейност, като едновременно с това минимизират риска, но и ще помогнат на тези бизнеси да извлекат повече от ценната база данни, с която разполагат", обяснява Фам.

Коментари: 0