НАП продава къщи на морето

Ваканционните имоти се намират в голф комплекса „Лайтхаус голф ризорт”

Две еднофамилни къщи край Балчик, собственост на софийска фирма със задължения към хазната, са пуснати на пореден търг, съобщиха от Националната агенция за приходите.

Ваканционните имоти се намират в един от най-големите голф комплекси в страната - “Лайтхаус голф ризорт”.

И двете къщи са двуетажни, като разгънатата застроена площ на всяка от тях е около 85 кв.м. Имотите имат инсталиран СОТ, климатици, топло и хидро изолация, вътрешни стълби от първия към втория етаж, облицовани с полиран камък, луксозно оборудвани санитарни помещения на двата етажа, са част от екстрите на продаваните сгради. Началната цена от която ще стартира наддаването е 88 130 лв. за едната и 88 501 лв. за другата. 

За да се включат в наддаването желаещите трябва да преведат депозит за участие в размер на 20 процента от първоначалната тръжна цена.

Кандидат-купувачите могат да правят огледи на имотите от следващата седмица до 11 септември. В същия срок ще се приемат и ценови предложения за закупуването им в сградата на столичната НАП. на 13 септември ще стане ясен новият собственик на луксозните имоти, като тогава ще бъдат отворени всички оферти.

Над 40 са обявените публични търгове на активи на длъжници само през август.

Коментари: 0