Най-тузарският имот у нас струва 1.2 млн. евро

Триетажната къща е с площ от 1500 кв.м.

80 ~ 1 мин. четене
Автор: Божидара Иванова

Най-скъпият тузарски имот на пазара у нас за месец април се намира в квартал „Драгалевци” и струва  1.2 млн. евро, съобщи imot.bg.

Имотът е триетажна къща с площ 1500 кв.м. Тя разполага с механа с камина, фитнес, сауна и зимна градина. На втория етаж се простират два апартамента, всеки от които разполага със собствена кухня, хол, баня и спалня.

В „Лозенец” се намира вторият най-скъп имот за месец април в България. Имотът е четиристаен апартамент и цената му е 650 хил. евро.

В последно време се наблюдава ръст в предлагането на луксозни къщи в южните райони, сочи спрвка на сайта за недвижими имоти. Повечето от апартаментите, които се предлагат на пазара са обзаведени, за разлика от къщите, където собствениците предпочитат да дадат възможност на бъдещите обитатели да обзаведат новите си домове.

За изминалия месец март, най-скъпия имот у нас бе четири етжна къща в Лозенец с огромен двор и 6 гаражни клетки. Всеки от етажите на къщата разполага с фоайе, пет стаи, кухня с трапезаря и баня с тоалетна. Двора на имота е засаден с кипариси и красиви цветя.

Подкрепи Economic.bg