Нова кредитна карта без месечна такса

По случай предстоящите Великденски празници, от 1 април 2012 г. Инвестбанк АД предлага промоционални условия по международната кредитна карта VISAFreeCard, предназначена за хората, упражняващисвободни професии.

 

 

 

Всички клиенти на Инвестбанк АД, заявили своята международна кредитна карта VISAFreeCard през м. април 2012 г., ще бъдат освободени от месечна такса за поддръжка на картовата сметка за първите 6 месеца, считано от датата на издаване на картата.

 

 

 

Промоционалните условия ще важат от 1 до 30 април 2012 година.

 

 

 

VISAFreeCardе първата международна кредитна карта на българския пазар, насочена към практикуващите свободни професии. VISAFreeCard е специално разработена за самоосигуряващи се хора със стабилни доходи, като за кандидатстване са необходими единствено копие от последна подадена данъчна декларация и лична карта. Кредитните лимити се определят индивидуално, на базата на осигурителния доход на клиента. За издаване на VISA FreeCard също така могат да кандидатстват и хора, работещи на трудов договор.

 

 

 

Освен всички функционалности на стандартната международна кредитна карта, VISAFreeCard се предлага също така с преференциални такси, комисиони и лихвени проценти и гратисен период за погасяване на задълженията. Предимствата на VISAFreeCard са: безплатно издаване и преиздаване на картата; без такси за плащане в търговски обекти в страната и чужбина, както и без такси за плащане в Интернет; диверсифициран лихвен процент – при извършване на покупки, лихвеният процент е по-нисък в сравнение с този при теглене на пари в брой; чип технология, гарантираща висока сигурност на плащанията.

 

 

 

За основен елемент от визията на картата е избран оригами жеравът, символ на мира, надеждата и свободата, който може да бъде и асоцииран с гъвкавостта и свободата в практикуването на свободните професии, стабилност и оптимизъм за развитие. Символизиращ лекота и хармония, жеравът цели да покаже, че кредитната карта VISAFreeCard улеснява деловото ежедневие на практикуващите свободни професии.

 

 

 

 

 

Коментари: 0