Нова реклама на Galaxy S4 провокира iPhone

Some smartphones are smarter than other smartphones, гласи мотото на рекламата

3629 ~ 1 мин. четене
Автор: Божидара Иванова

Нова реклама на Samsung Galaxy S4 провокира за пореден път най-големия си конкурент – iPhone. Мотото на рекламата гласи, че „някой смартфони са по-добри от други смартфони”, което всъщност е закачаката към Apple.

По убедителен начин рекламата показва колко ефективно може да бъде изобилието от софтуерни добавки, които не успяха да спечелят публиката  при тестването на смартфона, но в определени ситуации могат да бъдат от голяма полза.

Някой от най-ефективните функции на устройството са представени в рекламата, като например използване на жест за приемане на обаждане, когато ръцете са заети. Опцията за превръщане в дистанционно управление на телевизор, както и прехвърляне на съдържание чрез докосване са също много полезни в определени ситуации. А допълнителните функции на камерата  за по-качествена картина при сцени с повече движение допринасят още повече за ефективността на рекламата.

Притежателите на iPhone в рекламата, са представени като по-възрастни хора, които остават разочаровани от липсващите функции на устройството и невъзможността да приемат съдържание от младежите чрез докосване.

Подкрепи Economic.bg