Нови VIVACOM DUO пакети с фиксиран телефон

Предложението спестява до 50 процента от месечните такси

6936 ~ 2 мин. четене

От днес VIVACOM започва да предлага три нови двойни пакета с фиксирана услуга – в комбинация с интернет, с телевизия и с мобилна връзка, съобщиха от компанията. За старта на новите пакетни решения телекомът предоставя специални условия, които спестяват на потребителите 50% от месечните такси през първата четвърт от договора.

И при трите нови двойни комбинации абонатите на телекома получават практически неограничени разговори с фиксираната мрежа на VIVACOM, 0 ст. на минута за разговори с мобилната мрежа на оператора и 30 минути към останалите мобилни и фиксирани оператори и към I-ва международна зона.

Срещу промо цена от 12,90 лв. на месец с DUO: FIX+Net освен фиксираната услуга клиентите получават интернет със скорост до 10 Mbps, безплатен Wi-Fi модем и антивирусна защита за компютър - NOD 32.

VIVACOM DUO: FIX+TVекомбинация от над 40 телевизионни канала и фиксиран телефон на специална цена от 10.90 лв. на месец. В телевизионния пакет е предвидено и оборудване без допълнително заплащане.

При VIVACOM DUO: FIX+Mobi,отново на промо цена от10,90 лв. на месец, към фиксираната услугасе добавя и мобилна връзка с включени три часа време за разговори: 60 минути за разговори в мобилната мрежа на VIVACOM, 90 минути към всички фиксирани мрежи, както и 30 минути към всички останали мобилни оператори.

Ако абонатите желаят допълнително да персонализират своя пакет, срещу минимална сума на месец те могат да добавят неограничени разговори в мобилната мрежа на VIVACOM и неограничени разговори към един фиксиран номер по избор от мрежата на оператора с добавката +VIVA Minutes,допълнителни минути за разговори към други фиксирани, всички мобилни и I-ва международна зона с+BG60,както и да прибавят до 30 допълнителни телевизионни канала с +TV.

Промоционалната оферта е валидна до средата на август за всички клиенти на новите двойни пакетни услуги на VIVACOM, както и за тези, които искат да променят някоя от самостоятелните си услуги към пакетна.

Подкрепи Economic.bg