По-малко от седмица до края на гласуването за социално отговорна компания

Крайният срок е 24 ноември, а церемонията по награждаването на победителите в конкурса "Мистър и Мисис Икономика" е два дни по-късно

120 ~ 1 мин. четене
Георги Желязков Автор: Георги Желязков

Остава по-малко от седмица до края на гласуването в категорията "Корпоративна социална отговорност" на конкурса "Мистър и Мисис Икономика 2013". На сайта на конкурса всеки може да подкрепи компанията, която според него обръща най-голямо внимание на социалната отговорност, която в съвременния бизнес е задължителна за постигането на добро корпоративно управление.

Екипът на списание "Икономика" е подбрал 60 фирми, които се състезават за престижното отличие. Представителят на отличената компания ще получи статуетката "Рибарят и златната рибка", с която традиционно се награждават победителите в отделните категории на конкурса.

Междинните резултати показват, че интересът към гласуването е изключително голям, а битката - оспорвана. Крайният срок за гласуването е 24 ноември, неделя. Бляскавата церемония ще се проведе на 26 ноември, вторник, в Националния исторически музей (НИМ).

"Мистър и Мисис Икономика" е най-значимият икономически форум в България. Конкурсът се организира всяка година от списание "Икономика", като се награждават личностите и компаниите, които през съответната година имат най-голям принос в развитието на българската икономика. Тази година освен двете големи награди - "Мистър Икономика" и "Мисис Икономи", признание ще получат мениджърите на още 6 компании, номинирани в останалите категории.

ГЛАСУВАЙТЕ за Социално отговорната компания на 2013 г.

Подкрепи Economic.bg