Samsung Galaxy Note 10.1 2014 Edition дебютира у нас

Продажбите на таблета започват от днес

216 ~ 1 мин. четене
Автор: Божидара Иванова

Новият първокласен таблет на Samsung Galaxy Note 10.1 2014 Edition от тази седмица може да бъде намерен в търговската мрежа на VIVACOM. Моделът ще се предлага в пакет за 39.9 лв. на месец или в брой за 899.9 лв. с тарифата Traffic Unlimited XL, съобщиха от компанията. 

Таблетът Galaxy Note 10.1 2014 Edition разполага с огромен 10.1-инчов Super Clear LCD дисплей. Устройството разполага с мощен четириядрен процесор с тактова честота 2.3 GHz I 8-мегапикселова камера за впечатляващи снимки и кристален full HD видео запис. Galaxy Note 10.1 2014 Edition работи под управление на операционна система Android Jelly Bean и е съвместим с най-новият иновативен аксесоар на Samsung - Galaxy Gear, който позволява двупосочно свързване със смартфон, разговори, кратки съобщения, проверка на електронна поща.

Новият таблет се предлага в комплект с подобрена S Pen писалка за бързо и лесно управление на съдържанието. Устройството поддържа модернизираните функции за превръщане на ръкописни бележки в активни препратки - Action Memo, за създаване и управление на бележки - Smart S Note, и за организиране на съдържание - Scrapbooker.

Подкрепи Economic.bg