Показват диаманти на изложба в София

Сред по-интересните експонати ще бъдат 23 - каратов черен диамант

Първата изложба на инвестиционни диаманти и бижута се открива в София утре, съобщават организаторите от D.I.C. Holding. Изключителността на експозицията се определя от количеството и качеството на показваните диаманти. Сред по-интересните експонати ще бъдат 23- каратов черен диамант, както и 10-каратов много бял инвестиционен камък.

Като красиво допълнение към инвестиционните камъни, ще бъдат изложени луксозни бижута от последната колeкция на D.I.C., както и множество други полускъпоценни камъни: сапфири, турмалини, цитрини, александрити, топази, рубелити и др. изложбата е пътуваща и в нея освен собствени камъни на D.I.C участват и диаманти, притежание на една от най-престижните диамантени борси в света – антверпенската Beurs voor Diamanthandel. 

Ще бъдат показани както много бели камъни с отлични параметри, подходящи за инвестиция, така и цветни диаманти с големи размери, използвани в бижутерството. В предишната спирка на изложбата – Прага, бяха показани 450 инвестиционни диаманта с различни параметри на стойност милиони долари.

Коментари: 0