Пощенска дава бонуси и за карта Visa

Всяко плащане с кредитна карта носи точки

Шестата по размер на активите банка на българския пазар - Пощенска банка вече дава бонуси и на притежателите на кредитни карти Visa, съобщиха от финансовата институция.

Привилегиите до момента бяха за държатели на American Express. Допълнителните бонуси вече важат и при покупки, които се плащат с Visa на ПОС терминал при търговец или в интернет. Транзакциите дават бонус точки, които клиентите могат да осребрят в пари, ако желаят. Програмата позволява отстъпка от целия обем на покупките, която може да достигне до 500 лева. Бонус точки се получават и за редовно плащане на покупки, направени на равни месечни вноски. Точки се получават срещу всеки похарчен лев при покупка с кредитна карта. Стойността на транзакцията не е от значение.

След разширяването програмата за лоялност вече обхваща всички издавани от кредитни карти от Пощенска банка - American Express Gold, American Express Green, EuroLine American Express, Visa Gold, Visa Classic и Visa Electron.

"Кредитната карта е чудесно модерно средство за разплащане, от което можем да научим много неща за начина на живот на нашите клиенти. Все повече хора осъзнават предимствата на кредитната карта и тя все по-уверено навлиза в ежедневието ни", поясни Евтимиос Зоис, началник управление "Потребителско кредитиране и карти".

Коментари: 0