Приложение на Apple ни прави със 7 кг по-слаби на снимки

SkineePix отстранява от 4 до 7 килограма, които камерата добавя, заради лошото осветление, сенки, некачествени лещи

Автор: Божидара Иванова

Онлайн магазина на Apple започна да предлага приложение, позволяващо на потребителите да обработят автопортретните си снимки, така че да намалят теглото си с цели 7 килограма, пише The Telegraph.

Приложението SkineePix е създадено от Робин Филипс и партньорката му Сюзън Грийн, която ръководи компанията Pretty Smart Women ("Красиви умни жени"). Идеята за разработване на приложението им дошла, след като чули разговор, в който притятелите им обсъждали, че не изглеждали добре на селфитата си.

Програмирането на приложението е дело на специалистите от Dezapp. SkineePix е достъпно за устройства с iOS. Очаква се на по-късен етап през април да стартира версията за Ansroid.

"Отстраняваме от 4 до 7 килограма, които камерата добавя, заради лошото осветление, сенки, некачествени лещи и други. Хората ни казаха какво искат, те искат снимките им да ги представят така, както изглеждат в действителност, и това е, което се опитваме да дадем", казва Филипс.

Грийн от своя страна посочва, че използва приложението, за да се мотивира да намали теглото си. По думите й SkineePix й помага да се концентрира върху загубата на килограми на по-малки стъпки, без да напълнява отново.

Коментари: 0