Реакции в социалните мрежи след оставката на правителството

Мненията на гражданите са разнопосочни

136 ~ 2 мин. четене
Автор: Димитър Вучев

Nickolay Naydenov: Станишев продължава да го раздава все едно той не е бил хората през 2009 г. и БСП не бяха изпъдени с протести. Аз лично казвам, Станишев НИКОГА ВЕЧЕ премиер! Купувам си палатка и я монтирам пред Министерски съвет, ако този човек и неговата партия пак застанат начело на страната!

Nikolay Penchev: Въпреки наблюденията ми върху свръх компетентните политически анализи и предложения за това как да се оправим, които цял ден се пускат в социалните мрежи, считам че отговора се крие в самите нас. Решението идва в действията и нагласата на всеки един от нас. Който иска - може!

Yvo Bojkov: Стига сте ревали за липсата на алтернатива и за Бойко. Вчера и днес ДВАМА души се самозапалиха! Хаосът у нас не го е създал филанкишията.

Емил Кошлуков: Костов иска Борисов да подаде оставка и да се назначи експертен кабинет. Борисов подава оставка и казва, че ще се назначи експертен кабинет. Костов се сърди на Борисов, че е подал оставка. Това ясно доказва, че човек не може да е щастлив и Костов едновременно.

Асен Генов: 25 души застрашавали сигурността на всички. Криминални елементи на протестите свалили властта. Абе, аланколу, нали преборихте престъпността?

Boyan Yurukov: Какъв ще е следващият кабинет зависи единствено и само от изборната активност. Ако е висока - ГЕРБ. Ако е ниска - Тройна коалиция. Вие избирате.

Vladimir Karolev: Трите най-тежки древнокитайски проклятия: да получиш, каквото си пожелаеш; да привлечеш вниманието на властта; да живееш в интересни времена.

Yavor Syarov: Не мога да разбера как 7 милиона за пореден път позволяват шепа червени боклуци да ни определят съдбата отново. След всеки техен мандат си казваме стига и днес го направихте пак. Толкова ли ви трябваха тези 50 лв, които се раздаваха, за да се правят золуми?!

Мариана Христова: Какво смятам за правилно в момента - имаме нужда от експертно, надпартийно, служебно правителство, което да започне да работи върху промяна на конституцията с помощта на гражданите. След консултациите да се свика Велико народно събрание и решенията да се вземат на база на познания, чужд опит и мнението на народа след широко допитване. Нямаме нужда от поредните калинки. Това, че можеш да организираш протест означава ли, че можеш да управляваш държава?

Ivo Hristov: С оставката си Борисов иззема политическата инициатива. Сега политическият цирк на опонентите ще го обслужи. И резултатът от изборите ще бъде пат. Но ГЕРБ остава в играта. Служебният кабинет ще трябва да управлява хаоса. А след хаос, хората искат твърда ръка. Ето го първият лешояд на трибуната -  - Костов. Станишев още не се е събудил.

Подкрепи Economic.bg