Служител на УниКредит открива изложба

Творбите ще могат да се видят в галерия за съвременно изкуство УниКредит Студио

124 ~ 2 мин. четене

УниКредит Булбанк открива изложбата RealLoveStory на младия автор Ивайло Христов. Това е четвъртата изложба в галерия УниКредит Студио.

Най-новата изложба Real Love Story ще бъде открита официално на 13 септември от главния изпълнителен директор на УниКредит Булбанк Левон Хампарцумян, от куратора на изложбата доц. д-р Петер Цанев и авторът Ивайло Христов. Тя ще бъде отворена за широката публика от 14 септември до 15 октомври 2012 г.

Любопитно е, че талантливият автор на изложбата, който е носител на множество арт награди, е и служител на УниКредит Булбанк.

По думите на автора темата на изложбата Real Love Story е вдъховена от Real Life Banking (Банкиране за истинския живот) – бранд позиционирането на УниКредит Булбанк, обещанието, което банката дава към клиентите си.

„Това означава, че сме ангажирани да даваме конкретни решения и да носим реални ползи в отговор на предизвикателствата и възможностите, пред които са изправени нашите клиенти днес“, коментира Левон Хампарцумян. “Заедно с основния ни ангажимент към финансовото здраве на клиентите, с инициативи като УниКредит Студио се стремим да допринасяме за обогатяването на истинския живот и културното здраве на българската публика”, допълва той.

Real Love Story е арт проект, провокиран от едно ново, съвременно звучащо рекламно послание, максимално близко до реалния живот. Визуален разказ за неподправения живот, какъвто го познаваме – пълен с добри и с лоши случки, с възходи и с падения, с върхове и с падове...

Real Love Story разглежда основно проблема на съвременните ни взаимоотношения в процеса на социална комуникация. Борави с визуални образи и минимализирано вербално послание, търсейки емоционални състояния, в опит зрителят да достигне до анализ на собствените представи за обичайни случки от ежедневието. Една нова възможност за откриване на същността, изгубения емоционален дискурс в силно материалното ни битие, разшифровайки истински значимото – да разбираме Предмета, като носител на съхранени емоционални послания.

Подкрепи Economic.bg