Снимки на iPhone 6 изтекоха в мрежата

Френски сайт твърди, че новият подобрен модел ще е тънък като конец

Снимка: Nowwhereelse.fr

Смартфонът iPhone 6 вече е бил предмет на няколко концептуални проекта и други примерни оформления, но френски сайт твърди, че в действителност разпространява изтекли снимки на устройството на Apple, пише Huffingtonpost. Ако може да се вярва на Nowwhereelse.fr, то новият подобрен модел ще е тънък като конец.

Ръбовете на телефона са заоблени отново, като дисплеят на модела, показан на снимките, е с размер от 4,7 инча по диагонал. Екранът на телефона е тема на диспут в продължение на месеци. Често изпълнителният директор на Apple Тим Кук е запитван дали Apple ще направи смартфон с по-голям дисплей, за да се състезава с мащабите на Samsung, но той винаги отговаря по един и същи начин: "Няма да тръгнем по този път, освен ако можем да го направим без никакви компромиси".

Очаква се Apple да представи iPhone 6 до есента, допълва изданието. Според японския вестник Nikkei, мобилният телефон ще бъде представен oт американската компания в две версии с екрани с диаметър 4,7 и 5,5 инча. За сравнение, дисплеят на последния сериен модел iPhone 5S е 4-инчов.

Неназованият източник също така съобщи, че е започнало производството на скенери за отпечатъците на пръстите. Пускането на дисплеите в производството пък е насрочено за периода април - юни т.г. С производството им ще бъдат заети японските компании Sharp и Japan Display и, евентуално корейската LG Display.

Коментари: 0