Соларна клавиатура за iPad, iPhone и Mac

Logitech Wireless Solar Keyboard K760 се свързва безжично към три Apple устройства едновременно, като потребителят може да превключва между тях с натискане на един бутон

Logitech обогатява своята линия от соларни предложения с новата Logitech Wireless Solar Keyboard K760 за Mac, iPad и iPhone, съобщава pixelmedia.bg.

Като продължение на соларната серия на Logitech, която започна с Logitech Wireless Solar Keyboard K750 и продължи с Logitech Solar Keyboard Folio за iPad, новата клавиатура добавя Bluetooth свързаност и възможност за лесно превключване. Тя позволява да присъедините множество устройства едновременно и бързо да превключвате между тях само с натискането на бутон.

„Лаптопите, смартфоните и таблетите са незаменими – в работата, и за игра,” каза Денис Павилар,вицепрезидент по практичен дизайн. „И тъй като устройствата на Apple заемат централно място на този пазар, Logitech се посвети на подобряването на взаимодействието с тях. С опростеното си слънчево зареждане, познатото Mac разположение на клавишите и удобен дизайн, Logitech Wireless Solar Keyboard K760 ще привлече потребителите на Apple по цял свят.”

Logitech Wireless Solar Keyboard K760 е стилна и компактна, като има вградени соларни клетки за максимално опростено зареждане. Благодарение на нейната лесно превключваща се Bluetooth свързаност можете да присъедините до три устройства и да превключвате между тях, без да се свързвате наново. Това означава, че можете да пишете на своя Mac и да се прехвърлите на iPad или iPhone – както и обратно – само с натискането на един бутон.

Коментари: 0