Специални лизингови условия на софийския автосалон

Пощенска пуска продукт с лихва между 4.5 и 4.95%

212 ~ 1 мин. четене
Автор: Силвия Георгиева

Лизинговата компания на Пощенска банка - "И Ар Би Лизинг" предлага преференциални условия за продуктите си по време на Автомобилен салон София 2013, съобщиха от финансиращата компания. Дружеството предлага финансов лизинг с възможност за авансово и месечно начисляване на ДДС за нови леки и лекотоварни автомобили до 3.5 т, закупени от официалните представители на съответните марки в България.

По време на автомобилното изложение, което се провежда в Интер Експо Център между 15 и 23 юни 2013 г., всички посетители могат да се възползват от лихва между 4.5 и 4.95% в зависимост от първоначалната вноска. Лизингът се дава за срок до 60 месеца. Условията по време на автомобилното изложение ще са валидни и след него - до средата на август 2013 г.

Таксата управление на лизинга е 1.5% от доставната стойност на автомобила без ДДС, а минималната първоначална вноска е 15%.

По време на изложението от Пощенска и "И Ар Би Лизинг" обещават да предлагат на клиентите и възможност да договарят специални лизингови схеми, съобразени с индивидуалните им нужди.

Коментари: 0