Тримата вицепремиери ще участват в парламентарния контрол

Заместник министър-председателят по икономическото развитие Даниела Бобева-Филипова ще отговори на 8 питания от народни представители

300 ~ 1 мин. четене

Тримата вицепремиери ще участват в парламентарния контрол, предаде "Фокус". Заместник министър-председателят и министър на правосъдието Зинаида Златанова ще отговори на въпрос относно назначаване на ръководител на съдиите по вписвания в района на Софийски районен съд.

Заместник министър-председателят по икономическото развитие Даниела Бобева-Филипова ще отговори на 8 питания от народни представители.

Заместник министър-председателят и министър на вътрешните работи Цветлин Йовчев ще отговори на 4 депутатски въпроса.

В парламентарния контрол ще вземат участие още министърът на отбраната Ангел Найденов, министърът на инвестиционното проектиране Иван Данов, министърът на земеделието и храните Димитър Греков, министърът на труда и социалната политика Хасан Адемов, министърът на финансите Петър Чобанов, министърът на икономиката и енергетиката Драгомир Стойнев, министърът на регионалното развитие Десислава Терзиева, министърът на здравеопазването Таня Андреева-Райнова и министърът на образованието и науката Анелия Клисарова. Парламентарният контрол ще започне в 11.00 часа.

Подкрепи Economic.bg