Allview пуска на пазара C6 Quad 4G

Смартфонът ще се предлага на цена €129

Allview пуска на пазара C6 Quad 4G
Марката за смартфони и таблети Allview Electronics стартира продажбите на най-новия 4G смарт телефон - C6 Quad 4G. Сред отличаващите се функции на устройството са четириядрен процесор, изключителна скорост на интернет връзката, благодарение на 4G функция, устойчивост на IPS дисплея към драскотини и удари, дължаща се на защитата със специално стъкло. 

Allview C6 Quad 4G е с 4,5-инчов дисплей, което го прави идеален за използване при пътуване или  по всяко друго време. Четириядреният процесор с 1,3 GHz честота, операционната система Android™ 4.4 KitKat® и 1 GB RAM памет, поддържат плавността на ежедневните дейности на собственика. 

За заснемане на важни моменти устройството разполага с две камери, 5MP задна, с автофокус. С нея може да се направи Full HD видеоклип, който да се редактира с приложението Movie Studio; така потребителят има възможност да създава запомнящи се и затрогващи видеоклипове.

 "Искахме да предложим телефон, който отговаря на нуждите дори на най-взискателните и ползващи последни технологии клиенти, но в същото време достъпен. Лесен за употреба и елегантен, този смартфон ще отговори на всички нужди.", заявиха от Allview.
Коментари: 0