Ариана Гранде ще изнесе благотворителен концерт в Манчестър

Датата не е уточнена

Ариана Гранде ще изнесе благотворителен концерт в Манчестър
3311 ~ 1 мин. четене

Американската певица Ариана Гранде обяви, че ще изнесе в Манчестър благотворителен концерт, посветен на жертвите на самоубийствения атентат.

При атентата, станал извън залата след нейн концерт в Манчестър, загинаха 22 души, повечето деца и млади хора, а броят на ранените е над 100. След атаката на „Ислямска държава“ Гранде взе решение да прекъсне турнето си.

В писмо до феновете си, публикувано и в Twtitter, певицата обещава да се завърне в Манчестър, за да изнесе „благотворителен концерт за събиране на средства за жертвите и техните семейства“, съобщава Reuters.

Гранде изразява и дълбоко чувство на мъка за тези, които са загинали и за семействата, които скърбят за близките си. „Не искам да прекарам останалата част от годината без да мога да видя и да подкрепя феновете си по начина, по който те подкрепят мен“, добави тя.

Певицата не уточни кога точно ще проведе концерта си, но обеща, че ще предостави детайли в най-скоро време. "Няма да се откажем, няма да работим в страх. Няма да позволим това да ни раздели. Няма да позволим омразата да победи", допълва Гранде.

Подкрепи Economic.bg