Българската DesignТhinking и launchlabs откриват регионален офис в София

Новата компания ще отговаря за обслужването на клиенти от Централна и Източна Европа

Българската DesignТhinking и launchlabs откриват регионален офис в София
1620 ~ 2 мин. четене
Международната компания за бизнес иновации и организационна трансформация "Лончлабс" (launchlabs GmbH) и българската компания за дизайн мислене DesignТhinking откриват заедно регионален офис в София. 

Новата регионална компания ще носи името Лончлабс София (launchlabs Sofia) и ще отговаря за обслужването на клиенти от Централна и Източна Европа. Новото студио е базирано на ул. „Мизия 23“, ет.2, в сграда MISSIA23, най-новото пространство на София за иновации и творчески колаборации. Предстои и следващо разрастване на компанията, като вероятни дестинации са Япония и САЩ.

Сферата на дейност на компанията е в използването и прилагането на водещи в световен мащаб „гъвкави методологии” като дизайн мислене, скръм, лийн стартъп, сървис дизайн, футуристично мислене и др. за изграждане на вътрешно-фирмени капацитети за създаване на нови продукти и услуги, както и за подобряване на клиентското преживяване и ангажираността на служителите във фирмите-клиенти.

Лончлабс обосновават избора на DesignThinking.bg за свой регионален партньор с разнообразното портфолио от клиенти и количество приключени проекти (ING, RaiffeisenBank, UniCredit, SocieteGenerale, Telenor, A1, Vmware, Ubisoft, Konica Minolta и др.), високите професионални качества на експертния екип на компанията и дълбочина на работата, която те познават, покрай осъществени общи проекти в последните три години. Партньорите са впечатлени и от това, че малката компания DesignThinking.bg реализира проекти на международно ниво от Атина, през Албания до Аляска. 

Екипът на DesignТhinking.bg се запазва, но ще се разраства поетапно, като ще използва и капацитета на вътрешния и разширения експертен екип на компанията-майка. Новото регионално студио обогатява и портфолиото си от предлагани услуги. Ще се предлагат нови обучителни формати, нови модули в работата по иновативни проекти и няколко изцяло нови услуги.

Другите офиси на Лончлабс до момента са в Берлин, Базел и Бангалор.
Коментари: 0