Български бизнес проект се разраства в Европа

Иновативният форум „Бизнес буря“ (Business Storm), който миналата година се реализира за пръв път в София, ще се състои в Лисабон, Португалия, на 1 и 2 юни 2017 г.

Български бизнес проект се разраства в Европа
1748 ~ 2 мин. четене
Иновативният форум „Бизнес буря“ (Business Storm), който миналата година се реализира за пръв път в България, ще се състои в Лисабон, Португалия, на 1 и 2 юни 2017 г. Успехът на българския проект се дължи на участието на лектори и мениджъри от световно ниво, богатата програма за обмяна на опит, изпитването на сетивата чрез симулиране на реална среда, възможността за създаване на успешни бизнес партньорства и др.

Събитието в Лисабон надгражда провелия се у нас формат. Богатата му двудневна програма ще се реализира под патронажа на кмета на Лисабон и с подкрепата на Португалската агенция за търговия и инвестиции (AICEP Portugal Global - Trade & Investment Agency), чиято дейност е насочена както към насърчаване на чуждестранните инвестиции в страната, така към разрастването на португалските компании в чужбина, с фокус върху пазарите на Латинска Америка, САЩ и Африка. Партньори на „Бизнес бурята“ са португалският технологичен център DNA Cascais, StartUP Portugal, StartUPLisboa, Eventfuelи много др.
 
Форумът ще събере на едно място световни известни лектори от 3 континента, сред които:
 
- Carlos Da Silva (Switzerland/Portugal) - Director of Founders Institute, Executive Education & MBA;
- Elan Oren (Israel / USA) - Founder of iMesh, Serial Entrepreneur, Senior Technology Executive;  
- Filipe Carrera(Portugal) - International Speaker, Trainer, Author & Business Coach;  
- Suhas Gopinath (India/Germany) - Young Global Leader at World Economic Forum, Co-founder & CEO at ShopsUp, Harvard;  
- Aleks Bozhilov (Bulgaria) - Google Account Manager, Serial Entrepreneur;
- Kelvin Lee (Singapore / UK) - Director Social Media Marketing (Global) at Thomson Reuters, International Speaker, Entrepreneur.

Лекциите и тренингите в рамките на „Бизнес бурята“ са по три ключови теми: BUSINESS; IT & DIGITAL; SOFT SKILLS. 

Очакванията са форумът да събере около 200 участници от цял свят.

През 2018 г. форумът „Бизнес буря“ ще се реализира в Монако. Четвъртото издание ще се проведе отново в София, след което предстои организацията му в други европейски градове. 
Подкрепи Economic.bg