Български търговци предлагат домашна зимнина в интернет

Конкуренцията в мрежата расте

Български търговци предлагат домашна зимнина в интернет
4703 ~ 1 мин. четене
Автор: Александра Сотирова

Много българи вече започнаха да подготвят зимнината за следващите сезони и освен това тази година са решили да я търгуват и в интернет. Нашенците продават приготвените запаси в мрежата, като съответно те могат да бъдат доставени по домове и офиси.

Според справка на Economic.bg - цената на буркан домашно приготвена лютеница струва средно около 5 лв. за 300 мл., плодови и зеленчукови консерви се продават за средно 4,50-10 лв. за буркан, в зависимост от количеството. Сладко от ягоди-,череши,круши,сини сливи върви средно по 4,00 лв. за 300 мл.

Конкуренцията в интернет търговията също е голяма, появили са се много производители, които продават директно продукцията си по сайтовете за безплатни обяви, а други в специализирани такива. Практиката не е от тази година, през минали сезони търговци също са продавали в мрежата, но с всяка година броят им се увеличава.

Може би кризата или търговският нюх принудиха българите да търгуват зимнина по интернет, но в мрежата обявите изобилстват, а какво е качеството не можем да разберем, докато не опитаме. 

Подкрепи Economic.bg