\"Билла\" откри нов магазин в \"Хаджи Димитър\" в София

Така обектите на веригата в столицата стават 38 и 103 в страната

\

Най-новият супермаркет BILLA официално бе открит в столичния квартал „Хаджи Димитър“. Магазинът се намира на ул. „Скайлер“ 41 и следва високите австрийски стандарти на веригата за качество и свежест на предлаганите продукти. В официалното прерязване на лентата на новия обект участваха Бойко Сачански, Управител на BILLA България и Ева Митова, кмет на район „Подуяне“.

Супермаркетът е подготвил за клиентите си нови услуги и разнообразен продуктов асортимент, който е селектиран така, че да отговори на техните нужди и изисквания. Кулинарите на BILLA ще изкушават клиентите с апетитни месни и безмесни грил специалитети, приготвени на място. Mагазинът ще предлага на посетителите си и топъл хляб, изваждан от фурните на новия супермаркет на всеки 30 минути.

„Наред с качеството на продуктите и услугите, които осигуряваме във всички наши магазини в България, решихме да стартираме нещо ново, което да остане за бъдещите поколения и за което всеки от нас може да допринесе. Това е нашата национална кампания „Ние обичаме България“, която всяка година ще подкрепя един от 100-те национални туристически обекта. Първият обект, който ще подпомогнем, е Паметникът на свободата на връх Шипка, тъй като той е с изключително значение за българската история и се нуждае от спешна реставрация“, каза Бойко Сачански, Управител на BILLA България.

Като част от кампанията във всички магазини BILLA ще се предлагат ексклузивно брандирани тениски с емблематични български туристически обекти, като от стойността на всяка закупена бройка ще бъде даряван по 1 лв. за поддръжката и съхранението на Паметника на връх Шипка.

„Сигнал“, D2, Веселин Маринов, Тони Димитрова, Поли Генова, Нели Рангелова, Панайот Панайотов, Мариана Попова, Невена Цонева, Преслава Пейчева, Веси Бонева и VS Dance, LaTiDa и Бон-Бон пък ще дарят гласа си за благотворителната кауза. Концертът „Звезди пеят за България“ ще събере любимите на всички български изпълнители на сцената на Арена Армеец на 31 май от 19 ч. Билети за събитието могат да бъдат закупени в мрежата на Еventim на цени от 5 и 10 лева.

Всички средства, събрани от кампанията и продажбата на билетите от концерта, ще бъдат дарени за реставрацията на Паметника на връх Шипка.

Коментари: 0