Борисов е подготвил „интересни и тежки решения“ до дни

Магистрала "Европа" ще е готова през септември, ако е казал Господ, заяви премиерът

Борисов е подготвил „интересни и тежки решения“ до дни

Снимка: Красимир Свраков

„Сега съм им подготвил тук до два-три дни едни решения, много интересни, така че ще успокоим хората със сигурност. Те са тежки решения“. Това заяви министър-председателят Бойко Борисов по време на инспекция на първите 15 километра от новата магистрала „Европа“. Заедно с него е и зам.-министърът на регионалното развитие и благоустройство Николай Нанков, с когото по време на пътуването по новия участък разказваха за големите постижения на правителството в областта на инфраструктурата, новите магистрали, мостове, мантинели и др.

„Нека да видят какво им създаваме, да има да блокират, да възпрепятстват“, каза Борисов. „Виждате новата магистрала „Европа“ септември месец, ако е казал Господ, българите ще карат по нея“, каза премиерът, което означава, че трасето ще бъде завършено предсрочно, тъй като се очакваше то да е готово през пролетта на 2021 г. или най-рано до края на 2020 г.

„Тежките решения е важно докато ги вземеш, аз моите съм ги взел, въпросът е сега кога, как и защо да си направя разчета. Взехме тежките решения и ето през полето, гората и баирите какво се случва. Другите да му мислят“, допълни премиерът.

„Всичко е ново, драги зрители. Ще мине време, ще кажат добре че ги направиха тези неща“, каза още Борисов.

Коментари: 0