Борисов: Ще оглавя кабинет, само ако ГЕРБ спечели изборите

При всички други случаи партията ще остане опозиция

Борисов: Ще оглавя кабинет, само ако ГЕРБ спечели изборите
Категорични сме, че ще поемем отговорност да участваме и оглавим правителство след изборите, единствено ако народът ни нареди отново на първо място. Това казва министър –председателят в оставка Бойко Борисов в официално обръщение по случай 10 години от създаването на ГЕРБ. При всяка друга ситуация партията ще бъде „градивна опозиция“.

„Основна цел за нас е да управляваме самостоятелно, за да можем да реализираме напълно нашите политики и планове за реформи“, казва Борисов.

„Ние от ГЕРБ умеем да се вслушваме в гласа на гражданите. Направеното от нас досега е видимо и ясно, но днес народът ни казва, че вече очаква от нас друго. Ние ще преосмислим нашите приоритети и както винаги досега, ГЕРБ ще предложи ясна управленска програма с точно разписани политики, които да следваме и изпълняваме, за да надградим и да постигнем последователно нашата следваща цел – иновативна икономика, просперираща, стабилна, модерна България, със силно, здраво и образовано гражданско общество“, казва още премиерът.

Той призовава симпатизантите и членовете на партията да запазят спокойствие, „защото истината е на наша страна и винаги излиза наяве“.
Коментари: 0