BULATSA отваря врати на 27 септември

Всички желаещи могат да се запознаят отблизо с професията \"Ръководител на полети\"

BULATSA отваря врати на 27 септември
1808 ~ 1 мин. четене

BULATSA започна от 1 септември есенната сесия за набиране на кандидати за Ръководители на полети. За желаещите да се запознаят по-отблизо с професията, на 27 септември ще се проведе „Ден на отворени врати“. 

Посетителите ще имат възможността да посетят Районния център за обслужване на въздушното движение  и тренажорите за обучение и да се запознаят със спецификата на работата на Ръководителите на полети. В реално време ще се наблюдава тяхната работа, а експерти ще отговарят на възникналите въпроси.

Срокът за регистрация в събитието е до 26 септември в специална форма на сайта на BULATSA. В сградата се допуска със специален режим и с документ за самоличност. 

Есенната сесия за подаване на документи за Ръководители на полети приключва на 15 октомври. Кандидатите, които не успеят да се включат в този подбор, могат да участват в пролетната сесия през март 2019 година.

Документи се подават целогодишно, а повече информация за изискванията към кандидатите може да намерите на корпоративния сайт www.bulatsa.com

Подкрепи Economic.bg