eMAG отваря нов физически магазин в София

Той е вторият на територията на България

eMAG отваря нов физически магазин в София

Снимка: eMAG/Facebook

3155 ~ 1 мин. четене
Антония Симова Автор: Антония Симова

Платформата за електронна търговия eMAG отваря своя нов, втори шоурум в България. Той отново ще се намира в София, като този път ще бъде в столичния Paradise Center. Новият физически магазин на румънската компания ще отвори врати в четвъртък, 21 октомври, и ще се разпростира върху 450 кв. м.

В шоурума ще бъдат изложени 800 продукта от разнообразни категории, които могат да се закупят на място. Складовата наличност ще е от 4000 артикула. Клиентите ще имат възможност и да правят поръчки на определени продукти онлайн с безплатна доставка за тях в шоурума, а наличните на място стоки могат да се вземат още същия ден.

Миналата година компанията откри първия си шоурум извън Румъния – в унгарската столица Будапеща. Няколко месеца по-късно, през септември 2020 г., търговецът отвори такъв и в България в столичния Serdika Center в съответствие със стратегията си за диверсификация на каналите си за продажба в чужбина.

Онлайн търговецът на дребно, основан през 2001 г., влезе на българския пазар през 2012 г. – годината, в която базираната в Южна Африка медийна група Naspers придоби 70% дял в компанията.

Подкрепи Economic.bg