Избраха Ева Паунова за евродепутат на годината

Тя е единственият български евродепутат с награда от списание \"Парламент\" за 2015

Избраха Ева Паунова за евродепутат на годината
288 ~ 1 мин. четене
Ева Паунова от ГЕРБ бе избрана за евродепутат на годината в най-престижния конкурс за принос към работата на Европейския парламент в категорията "Най-добър новодошъл евроепутат", съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

Наградата, присъдена от списание "Парламент", бе в най-оспорваната от 18-те категории, като Паунова се състезаваше с още четирима нейни колеги. 

"Благодаря и на партия ГЕРБ за това, че дава възможност на хора от моето поколение да развиваме и доказваме своя потенциал на европейско ниво. Посвещавам наградата на екипа на ГЕРБ, който работи за стабилна, отговорна и модерна България", заяви младата евродепутатка. "Наградата за най-добър евродепутат на годината е оценка не само за мен, а и за това, че България може да бъде фактор в Европа", каза Паунова. 

Според нея това ще я мотивира още повече да работи, така че след четири години да имаме Европа на младите предприемачи, на дигиталните технологии и силна икономика.

Ева Паунова е единственият български евродепутат с награда в класацията на списание  "Парламент" за 2015 година. Наградите се присъждат за десета поредна година, като отличават членовете на ЕП с най-големи постижения в своите сфери.  

Друг евродепутат от ГЕРБ, който беше награден в миналото издание на класацията през 2014 г., беше Мария Габриел, която беше отличена за постиженията си  в областта на равенството на половете и правата на жените.
Коментари: 0