Facebook добавя функцията Snooze

Тази опция ще е полезна за хората, които искат да са свързани социално, но не е необходимо непрекъснато да си напомнят за това

Facebook добавя функцията Snooze

Facebook днес стартира нова функция, предназначена да даде на потребителите повече контрол над съдържанието, което виждат в своя „нюзфийд”: бутон Snooze "Отлагане". Опцията, която ще бъде достъпна чрез падащото меню в горната дясна част на публикацията, ще може да премахне съдържанието от човек, страница или група за 30 дни.

Новата функция може да служи като начин за контролиране на съдържанието, което не искате да виждате, без да се налага да го отстранявате напълно.

Например, ако имате и виждате достатъчно снимки на бебета, можете временно да изберете да виждате по-малко от тях в емисията си за новини. Също така можете да изключите някой особено разговорлив приятел на Facebook, чиито непрекъснати актуализации затрупват емисията ви.

Тази опция би могла да бъде полезна и за хората, които искат да са свързани социално, но не е необходимо непрекъснато да си напомнят за това.

Snooze се присъединява към поредица от други контроли за съдържание за News Feed, като  Unfollow, Hide, Report  and  See First , които дават на хората повече начини да персонализират своята „стена”, отбелязва Facebook.

Коментари: 0