25 години самоусъвършенстване и развитие

Компанията развива успешно своята дейност чрез собствени дружества в България, Македония, Румъния, Сърбия, Косово и Албания

25 години самоусъвършенстване и развитие
INTRAMA е утвърден производител на висококачествени термоформовъчни машини, автоматични зареждащи устройства, фолиа и пликове за бариерна опаковка и самозалепващи етикети на рола. Производствeната дейност на INTRAMА превърна компанията в един от малкото производители в Европа, които доставят тези три продукта от един източник и предлагат завършен цикъл от решения.

Основана в Германия през 1993 г., компанията развива успешно своята дейност чрез собствени дружества в България, Македония, Румъния, Сърбия, Косово и Албания. Производствената дейност и централният мениджмънт са съсредоточени в България.

От основаването си до момента INTRAMA залага на постоянството в двете най-важни направления – инвестиции в хората и производството. Поддържайки  високо ниво на компетентност и професионализъм, компанията извървя успешно и премина трудния път на развитие от малка семейна организация в стабилен, утвърден и предпочитан партньор в България и Югоизточна Европа. Сега, освен за българския пазар и този на Балканите, INTRAMA произвежда и изнася продукцията си за Холандия, Испания, Кипър, Южна Африка и др.

През 2016 г. INTRAMA инвестира 20 млн. лв. в разширяване и модернизиране на съществуващото производство за опаковки в гр. Пловдив. В рамките на година построи нова производствена база в Тракия икономическа зона, където  въведе в експлоатация последно поколение екструдерна инсталация за 9-слойни бариерни фолиа, флексопечатна машина, ламинираща и ролонарязваща машина. В резултат на тази инвестиция INTRAMA изгради високотехнологично предприятие за производство и печат на гъвкави опаковки с до 18 слоя, подходящи за хранителни и нехранителни продукти.

Като представител на водещи европейски производители, INTRAMA e комплексен доставчик на технологично оборудване и консумативи за хранително–вкусовата промишленост, индустрията, ХоРеКа и търговските обекти.

Към момента в дружеството работят над 200 служители.  Търговската и сервизна структура на компанията в България е изградена на регионален принцип – в 12 града в цялата страна. Това гарантира експертно, качествено и навременно обслужване от професионалисти с голям опит и висока квалификация, независимо от локацията на клиента.

Текстът е част от книгата "Успешните компании" 2018.
Коментари: 0