Световните звезди избират хотел Маринелa

В луксозна обстановка ще отседнат Енрике Иглесиас, Имани, Брайън Адамс, група Форинър

Световните звезди избират хотел Маринелa

Снимка: Hotel-marinela

Дъжд от звезди очаква страната ни през оставащите месеци от годината. Най-големите имена в световния шоубизнес идват в България, за да зарадват най-верните си почитатели. Енрике Иглесиас, Имани, Брайън Адамс, група Форинър и Драгана Миркович са част от именната, които ще се качат на българската сцена и ще докоснат с творчеството си хиляди.

Големите имена на музиката пътуват из цял свят. Удобството и уютът са определено нещата, от които се нуждаят, за да се почувстват добре преди участията си. Къде избират да отседнат звездите, когато посещават България обаче? Къде намират комфорта, спокойствието и висококачественото обслужване?

Оказва се, че звездите избират хотел Маринела. Тази година той ще има честта да посрещне едни от най-известните лица в света и в това няма нищо случайно. Всъщност се оказва, че всички големи имена, идващи в страната ни, се доверяват на услугите на утвърдилата се марка Маринела.

Самият хотел е проектиран от легендарния японски архитект Кишо Курокава. Сградата се е превърнала в познат символ за столицата. Интериорът й съчетава традицията и уюта с иновативен и модерен дизайн. Маринела предлага всички необходими удобства, за да направи престоят запомнящ се. 

Коментари: 0