Хляб по чиста рецепта от фурната на Lidl

Веригата предлага 28 хлебни продукта без консерванти и хидрогенирани мазнини

Хляб по чиста рецепта от фурната на Lidl

Ръжен хляб с малц или хляб с картофено пюре и лук са едни от нестандартните и изкушаващи вкусове от фурната на Lidl. Те са част от общо 28 продукта, предлагани във фурната на веригата, които са по чиста рецепта. Това означава че не съдържат консерванти и хидрогенирани мазнини.

Прясно изпечените хлебни изделия по чиста рецепта са част от постоянните усилия на компанията да осигури на клиентите все повече и разнообразни продукти, които да допринасят за балансирано хранене и здравословен начин на живот. Благодарение на прецизно разработените рецепти, хлябът от „Фурната на Lidl“ е с познатия вкус и аромат, които се доближават до тези на домашно приготвения хляб.

В продължение на тенденцията за здравословен начин на живот, Лидл България не само предлага на своите клиенти хлебни изделия по чиста рецепта, но и постоянно разнообразява и разширява своя асортимент като осигурява богат избор от малки хлебчета, багети и франзели, приготвени от различни брашна, закваски и подправки.

Сред постоянните предложения на веригата са бял хляб със сусамена поръска, хляб със семена - ленено семе, слънчогледово семе, сусамено семе, селски хляб с покълнали и ферментирали ръжени зърна в ръжена закваска, пълнозърнеста пита с лимец и други. Изборът на предложения е богат и гарантира изкушаваща хрупкава коричка и апетитна средичка за всеки вкус.

Освен богатото разнообразие от прясно изпечен хляб, клиентите на веригата винаги могат да разчитат и на тематични предложения по различни поводи като празнична погача или козунак за Великден.

Коментари: 0