Испанска фирма дава стипендии, за да обикаляте света

За тях може да се кандидатства до 24 февруари

Испанска фирма дава стипендии, за да обикаляте света
8330 ~ 1 мин. четене

Ако искате да обиколите голяма част от планетата, то може да се възползвате от предложението на испанската фирма Pompeii. Създадена от четирима испанци тя дава стипендиите PUM, които позволяват да пътувате през няколко континента за един, два или три месеца с платени разходи.

За да участвате, е необходимо да направите видео от максимум една минута, като отговорите на няколко въпроса: Кои сте?, С какво се занимавате?, За каква стипендия кандидатствате?, Защо искате тази стипендия? и Защо да ви изберат?

Има три вида стипендии: пътуване за 30 дни в Европа с 3850 евро; пътуване за 60 дни в Европа и Латинска Америка (7500 евро) или пътуване за 90 дни в Европа и Азия с 12 000 евро бюджет.

Кандидатстването започна на 30 януари и можете да участвате до 23:59 ч. на 24 февруари. Победителите ще бъдат обявени през март и пътуванията ще започнат на 1 май.

„Ние вярваме, че много от нашите несигурности, много от нашите бариери, се решават чрез пътуването. Ето защо искаме да се изправите срещу страховете си и да откриете кой сте чрез едно пътуване”, пишат организаторите.

Повече информация може да намерите тук


Подкрепи Economic.bg