Къде няма да има вода в София на 11 юни

Вижте къде са ремонтите

Къде няма да има вода в София на 11 юни
На 11 юни 2018 г. (понеделник), във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Гюешево", жк. „Сердика" се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 19:30 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. „Гюешево" между ул. „Камен Андреев" и ул. „Три уши", бул. „Инж. Иван Иванов" между ул. „Три уши" и бул. „Александър Стамболийски".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Гюешево " на ъгъла с ул. „Батолова воденица".

-Във връзка с монтаж на спирателен кран в кв. „Враждебна" се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 18:30 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. 5, ул. 30, ул. 8 и ул. 32.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 5 на ъгъла с ул. 10.

-Във връзка с подмяна на спирателни кранове в кв. „Бусманци" се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул." Асен Игнатов", ул. "Родината", ул. "Татарски път", ул. "Гълъбец", ул. „Д-р Иван Стаменов", ул. „Вучко Игнатов-Даскала"ул. „Перуника" от ул. „Асен Игнатов" до ул. „Генерал Йосиф Гурко". 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Вучко Игнатов – Даскала" на ъгъла с ул. „Ловджийска" и на ул. „Перуника" № 14.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 121 21.
Коментари: 0