Къде няма да има вода в София на 16 юли 2018 г.

Планирани са няколко ремонта в столицата

Къде няма да има вода в София на 16 юли 2018 г.
2330 ~ 2 мин. четене
На 16 юли 2018 г. (понеделник), във връзка с подмяна на уличен водопровод  на ул. „Съединение" с. Лозен, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: с. Долни Лозен.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Иван Пешев" ъгъла с ул. „Съединение".

-Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение  на ул. „Народен певец" жк. „Бъкстон", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. „Народен певец", по ул. „Кота 1050" от ул. „Преки път" до ул. „Иван Сусанин".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Народен певец " ъгъла с ул. „Знаме на мира".

-Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение  на ул. „Бадемова гора" жк. „Стрелбище" , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. „Бадемова гора" от бул. „Гоце Делчев" до ул. „Нишава".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Бадемова гора " ъгъла с ул. „Костина".

-Във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение  на ул. 16 кв. „Враждебна", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:30 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. 16.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 16 №3.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 121 21.
Подкрепи Economic.bg