Къде няма да има вода в София на 25 май

Вижте къде са ремонтите

Къде няма да има вода в София на 25 май
388 ~ 2 мин. четене
На 25 май 2018 г. (петък), във връзка с подмяна на спирателни кранове на ул. „Граф Игнатиев" Център, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. „Граф Игнатиев" от ул. „Алабин" до ул. „Солунска"; ул. „Ангел Кънчев" от ул. „Иван Денкоглу" до ул. „Солунска".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: площад „Гарибалди".

-Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Отец Паисий" Център, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. „Отец Паисий" от ул. „Пиротска" до ул. „Цар Симеон".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Отец Паисий" ъгъла с ул. „Цар Симеон".

-Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Овче поле" Център, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. „Овче поле" от бул. „Тодор Александров" до бул. „Александър Стамболийски".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Средна гора" ъгъла с бул. „Тодор Александров".

-Във връзка с диагностика на уличен водопровод на ул. „Асен Игнатов" с. Бусманци, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. „Перуника" от ул. „ Генерал Гурко" до ул. „Асен Инатов".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Перуника" №18 .

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 12121.
Коментари: 0