Къде няма да има вода в София на 5 септември 2019 г.

Два ремонта са предвидени за утре

Къде няма да има вода в София на 5 септември 2019 г.

Снимка: Pexels

На 05 септември 2019 г. (четвъртък), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Арх. Пенчо Койчев", вилна зона „Малинова долина", се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
ул. „Арх. Пенчо Койчев", ул. „Арх. Антон Койчев", ул. „Арх. Алекси Начев".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Арх. Антон Койчев" ъгъла с ул. „Проф. Юрдан Данчов".

-На 05 септември 2019 г. (четвъртък), във връзка с превключване на уличен водопровод на ул. „Каменоделска", НПЗ „Хаджи Димитър", се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
ул. „Каменоделска", ул. „Грънчарска", ул. „Заводска", ул. „Индустриална".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Сапунджийска" ъгъла с ул. „Опорска река".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 12121.
Коментари: 0