Къде няма да има вода в София на 6 март 2019 г.

Предвидени са редица ремонти утре

Къде няма да има вода в София на 6 март 2019 г.
На 06 март 2019 г. (сряда), във връзка с подмяна на уличен водопровод на ул. „Танкист", местност „Орион", община „Връбница", се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. „Христо Силянов", ул. „Царевец", ул. „Кумановски бой", ул. „Хан Кубрат", ул. „Любородие", ул. „Танкист", ул. 271, ул. „Владимир Зограф", магазин Кауфланд.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Христо Силянов" ъгъла с ул. „Хан Кубрат".

-Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул."Извора", с. Негован, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 14:30 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. „Извора" и ул. „Врачанска".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Извора" ъгъла с ул. „Лесопарк".

-Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „6-ти септември", Център се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: 
ул. „Ген. Йосиф В. Гурко"  от  ул. „Цар Шишман"  до  ул. „6-ти  септември"; 
ул. „6-ти септември"  от  ул. „Ген. Паренсов  до ул.  „Иван Вазов".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Ген. Гурко" ъгъла с ул. „6-ти септември ".

-Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул."Тополница", жк. „Хаджи Димитър", се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. „Спас Гинев", ул. „Острово", ул. „Тополница".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Острово" ъгъла с ул. „Тополница".

-Във връзка с пресвързване на уличен водопровод на ул. „Босилек", вилна зона „Симеоново – север", се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: 
ул. „Босилек"  от  бул. „Симеоновско шосе"  до  ул. „Босилек" №56;
ул. „Георги Пешаков" от №10 до ул. „Босилек".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Босилек" №56.

-Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Камен рид", вилна зона „Малинова долина – Герена", се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 19:30 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. „Луда река", ул. „Върла река", ул. „Дядовик", ул. „Тичино", ул. „Преспап".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Соколна" ъгъла с ул. „Дядовик".

-Във връзка с монтаж на спирателен кран на ул."Мърфи", кв. „Подуяне", се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 15:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: 
ул. „Мърфи"  от  ул. „Русалка"  до  ул. „Оборище";
ул. „Русалка" от ул. „Алеко Константинов" до ул. „Мърфи".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Мърфи" №8.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 12121.
Коментари: 0